VYMĚŇTE SI S NÁMI IKONKY

(něco jako spřátelení, ale trochu jiné)

[KUROKO NO BASKET] - Recenze

22. září 2013 v 13:32 | SNSTeam - Ai Eater no Kuroyake |  Recenze - anime
postavy x galerie x online x ke stažení


Název: Kuroko no Basket
Alternativní názvy: Kuroko no Basuke, 黒子のバスケ
Typ: TV série
Rok vydání: 2012
Počet dílů: 25
Stav: Dokončeno
Vysíláno: 08.04.2012 - 22.09.2012
Hodnocení: 8.66 (http://myanimelist.net)

Jedno hřiště. Jeden hráč. Jeden míč. Jedna hra. Teď nastávají problémy.


Příběh:

Tetsuya Kuroko - obyčejný středoškolák, kterého si mnohdy ani nevšimnete, byť stojí před vámi. Ovšem zas tak obyčejný není. Byl šestým členem pétičlenného basketbalového dream teamu v Japonsku. A pokud vám to přijde divné, jste tu špatně. Kuroko však má jednu vadu na kráse. Jeho střelba je sice sto procentní, záleží na tom, z jakého to bereme úhlu. On totiž na 100% mine. Zato jeho přihrávky jsou excelentní. Spousta hráčů si ho ani nevšimne a on vždy vidí volného hráče. Takže pokud chcete sledovat jeho výsledky, začněte fandit novému týmu - fanděte Seirinu!

Názory:

AI: Hned, jak jsem viděla, že se začíná překládat nové anime - ke všemu o basketu - neváhala jsem a hned jsem si šla sednout ke compu a dívat se na KnB =D Při openingu jsem se začal šťastně smát a nepřestalo to až do konce. Hned jsem si zamilovala Kuročka (a taky to, jak Kise říká Kurokocchi =3). Taky mě hrozně potěšilo, že se tam ,,nezkomolují" pravidla basketu, všichni házej při střelbě zápěstí jak maj.. no prostě, tohle anime neurazí žádnýho hráče basketu a jenom ho doporučuju. =33













Ukázka z anime:



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Raven ☢ Luoys Raven ☢ Luoys | Web | 22. září 2013 v 15:28 | Reagovat

Na to anime bych se dívala jen kvůli těm sexoušům... a ten modrovlasej a blondáček s tím zelenovlasým :33 sou boží :P ♥

2 Momo-chan Momo-chan | Web | 22. září 2013 v 18:15 | Reagovat

Ja to anime žeriem. Moje najobľúbenejšie športové anime, strašne sa teším na druhú sériu čo bude začínať :) A kuroko je naozaj cute postva, oproti Kagamimu je fakt maličký :D

3 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 22. září 2013 v 19:08 | Reagovat

Ironie je, že jsem neviděla anime ale četla jsem mangu :D
I tak, příběh se podle mě moc neliší, jen mi v manze přišel Kuroko víc... roztomilejší? :D

4 Saki Saki | E-mail | Web | 24. září 2013 v 14:30 | Reagovat

A ja som tomu anime odolávala veľmi dlhú dobu xD Vkuse som sa nejak nevedela preniesť cez predsudky voči športovým anime. Taký žáner je vôbec nemusím xD Ale kedže o tom bolo všade spamované, mne to predsa len nedalo a ovplyvnená zahladnutím modrej a červnej hlavy som sa do toho pustila xD Lol, tá moja úchylka na crazy farby vlasov xDD A musím povedať, že fakt neľutujem *-* Bolo to moc pekne spracované a so skvelým nápadom ohľadom 'Generation of Miracles'; už sa moc teším na 2. sériu *-*

5 Kia Kia | E-mail | Web | 29. září 2013 v 10:46 | Reagovat

Kuroko no Basket... Úžasné anime, které jsem viděla dvakrát a nevadilo by mi jej vidět potřetí. Zábavné, s hezkými kluky a s úžasným zpracováním basketbalového hraní. Jednoduše jsem si nemohla na co stěžovat. Pak ale přišel konec a já se nemůžu dočkat další řady ^^

6 Kentaro Schiffer Kentaro Schiffer | Web | 29. září 2013 v 16:34 | Reagovat

Oh sladké Kuroko :3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama