VYMĚŇTE SI S NÁMI IKONKY

(něco jako spřátelení, ale trochu jiné)

[ERGO PROXY] - recenze

23. července 2013 v 12:35 | SNSTeam - Luka |  Recenze - anime
postavy × galerie × online × ke stažení

Název: Ergo Proxy, エルゴプラクシ
Rok vydání: 2006
Počet dílů: 23
Vysíláno: 5.2.2006 - 12.8.2006
Žánr: Sci-fi, Cyberpunk, Napětí, Tajemství, Supernatural, Psychologické
Stav: dokončené
Hodnocení: 8.11/10

Ergo proxy "The Agent of Death"

Obsah:
Nastal apokalyptický čas. Kvůli nestabilitě životního prostředí se stal život na Zemi téměř nemožný. Města jsou pokrytý kopulemi a tím jsou lidé, kteří žijí ve městech chránění před škodlivými vlivy prostředí. Ve městech taktéž žijí androidy - pracují pro lidi, poskytují jím pohodlný život. Dalo by se říct, že jen díky androidům se stal život ve městech jako ráj na zemi. Avšak jednoho dne hned několik událostí porušily idylický spolek "Romdeau". Po městě se prošla série vražd a podivná epidemie nového viru, která napadá pouze androidy a poskytuje jím svobodnou vůli. Za tento případ se ujala inspektorka Re-l Mayer, která věří v to, že vraždy a virus spolu souvisí. Během vyšetřování se Re-l Mayer dozvěděla nejen o některých tajemstvích města a jeho obyvatelích, ale také se dozvěděla o fenoménu "Probuzení" a o existenci nové formy života a to Proxy.

Názory:

Luka: myslím, že tohle anime bylo poměrně dost promyšlené :D teda asi bych ho nedoporučovala těm mladším, poněvadž jsem tohle kdysi viděla jako mladší no a nepochopila jsem to, nelíbilo se mi to (╥﹏╥) ale pak jsem se na to podívala za par let znova a už mi to přišlo mnohem zajímavější (ノ´ヮ´)ノ*:・゚✧ takže doporučují pro starší generaci xD btw. ta hlavní hrdinka mi připomíná nehorázně zpěvačku z Evanesence ヽ(○_○ )ノ

Ukázka z anime:

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 23. července 2013 v 15:15 | Reagovat

Tak animace není nejhorší (btw.: Ta postava fakt vypadá jako Amy Lee :D), příběh mě ale zas tak neláká. Ale podívat se na to můžu vždy, tak snad později až mě to anime bude lákat :DDD

2 Shio Usami Akira Shio Usami Akira | Web | 23. července 2013 v 16:23 | Reagovat

Když jsem se dívala na ty obrázky, tak mě to docela dost zaujalo - asi si to zapíšu na seznam : Podívat se !! :D

3 SnSTeam - Luka SnSTeam - Luka | Web | 23. července 2013 v 18:21 | Reagovat

[1]: jasny :D dobrý napad xD
[2]: dobře :D

4 Saki Saki | E-mail | Web | 23. července 2013 v 18:38 | Reagovat

Tak toto anime mám na zozname a už mi ho aj niekto tuším doporučoval, takže si ho vážne musím niekedy kuknúť :D A musím súhlasiť, všetci prirovnávajú tú holku k Amy Lee :D Ale tá podoba tam fakt je xD Díki za recenziu ^^~

5 Kirawa Kirawa | Web | 23. července 2013 v 22:07 | Reagovat

tak toto anime vyzerá zaujímavo :D už dávnejšie som sa naň chcela pozrieť, ale nejako som zabudla :D

6 Lůca Lůca | Web | 24. července 2013 v 10:10 | Reagovat

Tak to vypadá dosti zajímavě :3 někam si to napíšu a potom v budoucnu snad zkouknu :D nádherná recezne <3 :3

7 Bumbík :3 Bumbík :3 | 24. července 2013 v 11:12 | Reagovat

Vypadá to dosť kruto! O.o Niekedy si to pozriem :3

8 Můj Japonský Dům Můj Japonský Dům | Web | 25. července 2013 v 10:56 | Reagovat

Tomuhle bych asi na chuť něpřišla.

9 DirtyFoxx DirtyFoxx | Web | 25. července 2013 v 11:21 | Reagovat

Toto aniem nejako často nevídam na blogoch, neviem prečo. Ale podľa mňa toto anime vyzerá a aj znie zaujímavo :) je škoda, že sa nezaujíma o to viac ľudí

10 S c a r s S c a r s | Web | 25. července 2013 v 15:40 | Reagovat

To anime má hodně zajímavou kresbu a už nějakou dobu jsem se s podobnou nesetkala :D V podstatě teď koukám jen Shingeki no Kyojin a pořád nevím, do čeho dalšího se pustit :D Přidám si to na list a snad se k tomu někdy dostanu :D

11 Yunho-chan Yunho-chan | Web | 26. července 2013 v 16:38 | Reagovat

nepoznám aleje to zaujimavé prečítala som si tvoj dej a je to pecka :-D

12 Yuuneki Yuuneki | Web | 31. července 2013 v 21:55 | Reagovat

Znám, mě se to teda líbilo. Našla sem to ve statisikách na akihabaře a zaujalo mě to, tak sem se koukla a rozhodně toho nelituju :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama